avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1031 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua, Snt divortata de 1 an de zile,am locuit in ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua, Snt divortata de 1 an de zile,am locuit in Anglia,eu ...

Buna ziua,
Snt divortata de 1 an de zile,am locuit in Anglia,eu m am intors cu copii,iar tatal lor a ramas acolo.eu iau pensia alimentara din Romania 33%din min pe economie pt 2 copii pt ca a declarat ca este somer.Intrebarea mea este unde pot aplica in Anglia ca sa pot lua pensia alimentara din venitul lui de acolo? Pt ca el lucreaza in Anglia.
Multumesc

Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 10:54, 4 Septembrie 2021
Daca aveti hotarare judecatoreasca cu 33% din venit o puneti in executare in Anglia cu ajutorul Ministerului de justitie roman (gasiti pe site ul lor detalii).

Daca nu exista hotarare sau aceasta a avut in vedere somajul, atunci e necesara o alta actiune in care instanta va verifica cu execatitate veniturile realizate de tata in Anglia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ma puteti ajuta in legatura cu pensia alimentara? Cotoara Kinga Melinda Cotoara Kinga Melinda In data 29.06.2017 am depus cu sotul divortul de comun acord.Avem un baietel de 11ani.Nu avem bunuri de impartit.In data de 22august am avut proces si nea ... (vezi toată discuția)
Neplata pensiei alimentare (tatal lucreaza in germania) dia_dia45 dia_dia45 Buna ziua, as dori niste informatii foarte pretioase de la domniile voastre si anume va voi relata in continuare problema mea... Sunt div. de 4 ani si ceva, ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara altă țară S. F. S. F. Bună ziua. Vă rog să-mi răspundeți la următoarea speță: eu, soția mea și cei doi copii, am locuit în Irlanda din anul 2014. În 2015, am divorțat ... (vezi toată discuția)