Media Intră în comunitate
avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 623 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: Opțiuni juridice și fiscale privind recuperarea creanțelor. Lectori: Schoenherr și Asociații. Joi, 28 Octombrie, ora 11:00. Rezervă loc și participă → 

Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Buna.Am cumparat in urma cu cateva zile o masina de la ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Buna.Am cumparat in urma cu cateva zile o masina de la unu care ...

Buna.Am cumparat in urma cu cateva zile o masina de la unu care nu este proprietar.Baiatului respectiv cand
a cumparat-o certificatul a fost scris cu numele lui si data(înstrăinat)acesta din urmă nu a trecuto in primărie in cele 30 de zile cu toate că proprietarul in acte ia scos fiscal.Am luat legatura cu proprietarul si a spus că e radiată de la fisc.Intrebarea este"ce pot face cu masina in acest caz?

Alte discuții în legătură

Nelamuriri procura speciala pt "evitarea" taxei de mediu. Rih85 Rih85 Buna ziua. Am o nelamurire cu privire la ce am facut (sper sa nu fie prea tarziu) in urma cu 4-5 zile. Pe scurt am vandut o masina Daewoo Nubira euro 2 unui om ... (vezi toată discuția)
Act vanzare cumparare auto Bossde_Boss Bossde_Boss Buna ziua!.... Unde se fac actele de vanzare auto daca nu exista posibilitate de eliberare factura? Sunt valabile si cele tip cu certificat de radiere ... (vezi toată discuția)
Am cumparat auto fara certificat fiscal djmar1u5 djmar1u5 Buna ziua ... am cumparat de curand un auto pe baza de contract v/c . am primit cartea masinii certificat de inmatriculare . Proprietarul care apare pe cartea ... (vezi toată discuția)