avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 454 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Buna.Am cumparat in urma cu cateva zile o masina de la ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Buna.Am cumparat in urma cu cateva zile o masina de la unu care ...

Buna.Am cumparat in urma cu cateva zile o masina de la unu care nu este proprietar.Baiatului respectiv cand
a cumparat-o certificatul a fost scris cu numele lui si data(înstrăinat)acesta din urmă nu a trecuto in primărie in cele 30 de zile cu toate că proprietarul in acte ia scos fiscal.Am luat legatura cu proprietarul si a spus că e radiată de la fisc.Intrebarea este"ce pot face cu masina in acest caz?

Alte discuții în legătură

Radiere masina din circulatie, dupa vanzare dsmihalea dsmihalea Buna ziua Am vandut o masina(prima data cand vand)si nu am scris pe talon ca o instrainez catre persoana careia am vandut-o pentru ca nu am stiut ca asa se ... (vezi toată discuția)
Nelamuriri procura speciala pt "evitarea" taxei de mediu. Rih85 Rih85 Buna ziua. Am o nelamurire cu privire la ce am facut (sper sa nu fie prea tarziu) in urma cu 4-5 zile. Pe scurt am vandut o masina Daewoo Nubira euro 2 unui om ... (vezi toată discuția)
Am cumparat auto fara certificat fiscal djmar1u5 djmar1u5 Buna ziua ... am cumparat de curand un auto pe baza de contract v/c . am primit cartea masinii certificat de inmatriculare . Proprietarul care apare pe cartea ... (vezi toată discuția)