avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1618 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua. Am un teren de 36.000 m2 in extravilan. As ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua. Am un teren de 36.000 m2 in extravilan. As dori ca ...

Buna ziua. Am un teren de 36.000 m2 in extravilan. As dori ca pe acest teren sa decopertez pamantul sa aduc umplutura sa compactez si sa fac un fel de platforma sa imi tin utilajele si masinile. Cum as putea face, sa nu fie nevoie de autorizatie de contructie, eu nu v-oi construi nimic, eventual gardul sa fie fara beton, doar tarusi si plasa. Multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Autorizatie gard din plasa de sarma ContSters94154 ContSters94154 Am un teren extravilan (arator) si vreau sa-l imrejmuiesc cu gard din boltari (stalpishori de beton armat) si plasa de sarma. Oare am nevoie de ceva ... (vezi toată discuția)
Autorizatie imprezmuire teren extravilan? tudor_mtp tudor_mtp Buna ziua, De curand am reusit sa cumpar niste teren extravilan (fanete) de 5000 mp si as dori sa-mi imprejmuiesc ~1200 mp cu spalieri bagati in pamant si ... (vezi toată discuția)
Constructii pe teren, luciu de apa Dinu_22 Dinu_22 Buna ziua, Detin un teren situat in apropierea Bucurestiului, in apropierea unui lac. Detalii teren: terenul are deschidere de aproximativ 20 ml la un ... (vezi toată discuția)