avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 520 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Am cerut certificatul de urbanism pentru construirea ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Am cerut certificatul de urbanism pentru construirea unei hale ...

Am cerut certificatul de urbanism pentru construirea unei hale si spatii birouri. In certificatul de urbanism emis de primarie se specifica citez " Destinatia terenului conform PUG: zona de dezvoltare locuinte individuale"
Ce este de facut pentru a putea obtine autorizatia de constructie in acest caz ? Mentionez faptul ca in zona sunt mai multe hale industriale si foarte putine case

Alte discuții în legătură

Semnificatie puz: dotari, servicii, comert, birouri InaBucur InaBucur Intr-o zona cu destinatia conform PUZ: dotari, servicii, comert, birouri, se poate construi o casa destinata strict ca locuinta? Ce inseamna mai exact aceasta ... (vezi toată discuția)
Construire fara elaborare puz elenamusat1974 elenamusat1974 Buna ziua, Recent am achizitionat un teren intravilan - arabil, in oras, care nu are inca PUZ. Conform PUG aprobat destinatia terenului este M1a - subzona ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de constructie marinar_71 marinar_71 Buna ziua! Am achizitionat un teren intravilan cu destinatia curti constructii in Constanta in August 2012. Inainte de achizitionarea terenului am cerut ... (vezi toată discuția)