avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 218 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... functionari publici nu poarta masca de protectie
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

functionari publici nu poarta masca de protectie

Buna ziua,
Pot sa fac o fotografie functionarului care nu poarta masca de la registratura unei institutii publice? Mentionez ca nu exista nici panou de protectie, nici ventilatie. As vrea sa fac reclamatie dar sa atasez si dovada.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 14:18, 9 Septembrie 2021
Faceti sesizare la conducerea instituției, la DSP spuneti ca aveti si probe foto si dacă vi le solicită le comunicati..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, pot sa fac o fotografie functionarului care nu poarta ... anafanaf anafanaf Buna ziua, Pot sa fac o fotografie functionarului care nu poarta masca de la registratura unei institutii publice? Mentionez ca nu exista nici panou de ... (vezi toată discuția)
Vecin agresiv dalia4 dalia4 Am un vecin care imi blocheaza mereu poarta cu masinile lui;am incercat sa ma inteleg cu el, dar este agresiv, chiar violent; am facut reclamatie la politie, ... (vezi toată discuția)
Animale si miros Drusanda Drusanda Vecinul creste in gospodarie doi ponei , vaci, foarte multi porci, gaini, bibilici, curcani si un cal. Mirosul este de nedescris. Am facut plangeri la primarie ... (vezi toată discuția)