avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua, am obtinut un loc de parcare in sectorul 3 ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua, am obtinut un loc de parcare in sectorul 3 si as dori ...

Buna ziua, am obtinut un loc de parcare in sectorul 3 si as dori sa fac transfer intre membrii familiei, situatia face ca nu suntem casatoriti ci concubini, avem acelasi domiciliu in buletin dar nici un act care sa dovedeasca uniunea, considerand legislatia din romania, se poate face transfer intre membrii familiei daca acestia sunt in concubinaj?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Alina Tudose 1 , utilizator 09:21, 13 Septembrie 2021
Bună ziua! Citiți cu atenție regulamentul de acordare a locurilor de parcare în Sectorul 3- există un regulament aprobat prin HCLS3

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concubinaj Dana Dana stie cineva ce lege stabileste situatia juridica a bunurilor in cazul relatiei de concubinaj? Ma refer atat la bunuri obtinute in perioada concubinajului cat ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, pentru un loc de parcare se poate face transfer în ... Crys894 Crys894 Bună ziua, pentru un loc de parcare se poate face transfer în familie sau exista și o alta alternativă Va mulțumesc anticipat! (vezi toată discuția)
Casatorie sau uniune consensuala ? Costinel Burca Costinel Burca Dupa ce am citit acest forum , am vazut ca nu s-a inteles prea bine care este diferenta dintre casatorie si uniunea consensuala , asa ca este bine sa fie ... (vezi toată discuția)