avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 709 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Proces pentru*nepurtarea* mastii..
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Proces pentru*nepurtarea* mastii..

Bună ziua!
În martie 2021 am participat la un miting anunțat pe rețelele de socializare.
Am fost la începutul mitingului 5 persoane și toate am fost legitimate de jandarmi spunându-ne ca asta e procedura și ca nu se pune problema unor amenzi.
După 2 luni . toți cinci am primit fie amenda fie avertisment. eu personal am primit amenda. pentru nepurtarea măștii și instigare la nepurtare de masca dar și pentru participare la miting neautorizat.
Am făcut contestație bazându-mă pe faptul ca nu am avut nici o secunda masca data jos și nici nu am instigat pe nimeni, dar la primul termen nu am putut ajunge.neputand pleca de la serviciu.
S-a amânat cauza pentru administrare probatoriului...
Ce anume trebuie sa fac în acest moment.... Ar trebui să-mi fac griji?
Ultima modificare: Sâmbătă, 11 Septembrie 2021
claudiadorina, utilizator
Cel mai recent răspuns: claudiadorina , utilizator 20:50, 11 Septembrie 2021
Bună. Din câte am înțeles ați formulat plângere contravențională. Umătorul termen de judecată fiind pentru administrarea probatoriului asta însemnând că una dintre părți a propus probe, probe ce au fost încuviințate ( posibil martori, efectuare de adrese). Dvstră în acest moment trebuie să studiați încheierea de ședință din data la care ați lipsit ca să vedeți ce probatoriu s-a încuviințat iar dacă s-a stabilit în sarcina dvstră ceva să vă conformați prevederilor instanței. În cazul în care nu aveți posibilitatea să angajați un avocat recomand prezența în instanța pentru că e posibil ca judecătorul să vă pună întrebări pentru a fi lămurit. În ceea ce privește lipsa de la serviciu, la solicitarea dvstră judecătorul vă ca putea elibera o adeverință care să ateste prezența dvstră în sala de judecată.
Mulțumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plângere contravenţională pv ( politia comunitara ) Dan Mihai Dan Mihai Plângere contravenţională PV ( Politia Comunitara ) in legatura cu o amenda contravențională , am facut contestatie la PV, si sa dat o soluție pe scurt ... (vezi toată discuția)
Termen depunere inscrisuri marian_marian173 marian_marian173 Buna ziua, As dori sa stiu care este termenul de depunere a inscrisurilor intr-un proces civil? Am avut neplacuta experienta de a fi anuntat de catre ... (vezi toată discuția)
Amendă pentru nepurtarea măștii aplicată de polițist de la rutieră Jdjxjsiwijjj Jdjxjsiwijjj Buna ziua! Daca ma puteti ajuta cu o informatie. Din cate cunosc, atributiile unui politist de la Brigada Rutiera nu prevad posibilitatea ca acesta sa se urce ... (vezi toată discuția)