avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1713 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua!Are cineva idee despre OUG 195,art 142 ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua!Are cineva idee despre OUG 195,art 142 litera n -privind ...

Buna ziua!Are cineva idee despre OUG 195,art 142 litera n -privind parcarea pe trotuar?tocmai ce am fost amendat in conditiile in care era lasat 1 metru pentru circulatia pietonilor(mentionat si in procesul verbal)-exista o revizuire?unde o pot gasii?
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 12:39, 12 Septembrie 2021
Nu e OUG 195/2002 , ci regulamentul sau de aplicare, adica HG 1391/2006 si da, nu mai e voie sa se parcheze pe trotuar, daca nu sunt acolo locuri special amenajate. Aia cu 1m lasat nu mai e valabila din 2016.
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am primit o amenda pentru parcarea in loc nepermis, ... Iulian Alex Iulian Alex Buna ziua, am primit o amenda pentru parcarea in loc nepermis, pe trotuar in sectorul 2. Ideea este ca trotuarul este indeajuns de lat incat sa incapa mai bine ... (vezi toată discuția)
Amenda parcare pe trotuar mariusastra mariusastra Buna ziua astazi in sec 4 am parcat la cca 15 20 de metri de indicatorul oprirea interzisa si avea sagrata in sus si in jos deci nu ai voie sa parchezi ... (vezi toată discuția)
Distanta dintre masina si garaj Bontidean daniel Bontidean daniel Buna, imi puteti spune daca este o distanta intre o masina si intrarea in su din garaj? Am parcat pe un drum unde nu este interzisa parcarea si am fost ... (vezi toată discuția)