avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1230 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... DISTRUGERE
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

DISTRUGERE

Am dobindit prin cumparare un imobil pe care l-am incris in CF in conditii perfect legale.
Deci : am calitatea de proprietar.
DAR: sunt in posesia numai a jumatate din acest imobil .In cealalta jumatate ,domiciliaza o persoana fizica care nu are nici un act ,dar imi foloseste bunul proprietate( OCUPA ACEST SPATIU FARA ACTE DINAINTEA CUMPARARII - un caz social ).
Am initiat o actiune de REVENDICARE in INSTANTA .
In paralel persoana care ocupa ilegal acest spatiu , a initiat in INSTANTA o actiune de anulare a contractului de vinzare - cumparare pe care l-am incheiat .
A cerut INSTANTEI suspendarea ACTIUNII MELE DE REVENDICARE pina la solutionarea actiunii sale de ANULARE a contractului meu .SI S-A ADMIS.
Actiunea in INSTANTA initiata de ocupanta ilegala a spatiului meu dureaza de 4 ani.
AM CISTIGAT IN : JUDECATORIE si in TRIBUNAL .
ACUM suntem in CURTEA DE APEL datorita RECURSULUI facut de aceasta persoana .

In toata aceasta perioada , cu toate ca sunt PROPRIETAR , PLATESC IMPOZIT LA PRIMARIE SI BUNUL L-AM PLATIT VINZATORULUI , aceasta persoana domiciliaza in acest spatiu si cu buna stiinta vazind ca ACTIUNEA ii este nefavorabila , imi distruge aceasta parte din imobil .
Ce pot eu sa fac , in conditiile in care nu am acces nici la partea de acoperis din zona un domicilieaza aceasta persoana , care acum e in plin proces de degradare ?
Cum pot eu sa salvez ceea ce se mai poate salva ?
TOTUSI SUNT PROPRIETAR DE 4 ANI SI INSTANTELE SPUN CA SUNT CUMPARATOR CINSTIT.
Va multumesc mult.

Alte discuții în legătură

Interesant ioanandrei ioanandrei am cistigat un proces care s-a intins pe durata a 5 ani in : TRIBUNAL ( fond ) am cistigat , CURTE DE APEL ( apel ) am cistigat , INALTA CURTE ( recurs ) ... (vezi toată discuția)
Constatarea nulitatii absolute contract legea 112/1995 adrianadamian2009 adrianadamian2009 Imi permit sa pun o intrebare la urmatoarea speta: In baza legii 10/2001 o persoana indreptatita a initiat o actiune de constatare a nulitatii absolute a ... (vezi toată discuția)
Recuperare proprietatii asupra unei boxei din bloc Liadore Liadore Impreuna cu apartamentul s-a dobindit(1994) si proprietatea asupra unei boxe la subsolul blocului.- dovada actele de proprietate din care reise dobindirea ... (vezi toată discuția)