avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 566 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... buna ziua un coleg de serviciu a furat mancare din ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

buna ziua un coleg de serviciu a furat mancare din magazin in ...

buna ziua
un coleg de serviciu a furat mancare din magazin in valoare de 1445 de lei si a fost prins la iesire de paznici
recunoaste si regreta fapta
ce pedeapsa poate primii?
anchetatorii i-au spus ca poate primii de la 2 la 8 ani
Cel mai recent răspuns: amogus , utilizator 18:18, 20 Septembrie 2021
buna ziua,
magazinul era deschis sau era inchis?
sunt necesare detalii despre fapta
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
ce foame i-a fost. Oare cata mancare a luat de banii astia ?
recunoaste si regreta fapta

oare putea sa nu recunoasca, cat produsele erau asupra sa ?
Magazinul fiind deschis, nu intra la furt calificat, se poate sa aiba sanse la o condamnare cu suspendare sau amenda
Oricum , are nevoie de un avocat. Bun.
(1) Luarea unui bun mobil din posesia sau detenția altuia, fără consimțământul acestuia, în scopul de a și-l însuși pe nedrept, se pedepsește cu închisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amendă.
era deschis

trandafir2 a scris:

buna ziua,
magazinul era deschis sau era inchis?
sunt necesare detalii despre fapta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua luna trecută am furat dintr-un magazin in valoare ... AnaMaria127383 AnaMaria127383 Buna ziua Luna trecută am furat dintr-un magazin in valoare de 280 de lei Am fost amprentată Dar încă nu m au sunat sa dau declarații sau ceva Ce ... (vezi toată discuția)
Furt magazin ion29 ion29 Domnu>sau doamna ,am o intrebare pentru un furt un obiect in valoare de 250 ron,ce mi se poate intampla deoarece ma mai cheama o data la sectie asa au spus ... (vezi toată discuția)
Daca am prins pe cineva la locul de munca că îmi umbla în geanta ... 1989Rda 1989Rda Bună ziua...daca am prins pe cineva la locul de munca că îmi umbla în geanta sa.mi afle salariul pentru că se făceau măriri in ziua aceea și primisem ... (vezi toată discuția)