Salun am fost prins cu o alcoolemie de 1,79 si 1,63 permisul meu e de Uk preschimbat infractiunea a avut loc in Romania ce se intampla acum cu permisul meu din cate am citit cei din Uk nu il anuleaza . Daca aici ma condamna se anuleaza automat dupa un an eu am drept sa dau si devin cu 2 permise care e tot infractiune. A mai trecut cineva prin asta ? MULTUMESC !
In primul rand, evitati pe viitor sa scrieti cu majuscule, contravine regulamentului forumului.
In ceea ce priveste situatia dvs, aceasta este foarte clara, aveti intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii prevazute si pedepsite de art. 336 alin. 1 Cod penal, cat dureaza cercetarile aveti dreptul de conducere suspendat., daca veti fi condamnat, permisul se trimite autoritatilor emitente. Permis romanesc sau permis din UK, masurile sunt la fel.
Degeaba cautati dvs alte variante sau solutii, ca nu exista. Angajati-va avocat specializat in astfel de cauze si stabiliti impreuna strategia apararii, ganditi-va in primul rand la raspunderea penala si solutionarea cu celeritate a dosarului.