avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 141 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general TVA bonuri fiscale
Discuție deschisă în Contabilitate în general

TVA bonuri fiscale

Desi am mai vazut intrebarea nu am gasit si raspunsul sau nu am fost suficient de atenta. Va rog, cine poate sa-mi spuna regimul de deducere a TVA de pe bonurile fiscale exclusiv cele de combustibili ? Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: MirelaNiculai , utilizator 22:46, 30 Decembrie 2006
La bonurile fiscale , pina la 100 ron, se poate deduce TVA-ul daca pe bonurile respective este trecut numele societatii care achizitioneaza bunurile in cauza si CUI. Nu uita , acesta trebuie sa fie stampilate si semnate de catre firma care le elibereaza.
La bonurile de benzina trbuie sa ai stampila si semnatura pe verso (de la peco),
Va multumesc !La bonurile fiscale , pina la 100 ron, se poate deduce TVA-ul daca pe bonurile respective este trecut numele societatii care achizitioneaza bunurile in cauza si CUI. Nu uita , acesta trebuie sa fie stampilate si semnate de catre firma care le elibereaza.
La bonurile de benzina trbuie sa ai stampila si semnatura pe verso (de la peco),

la un bon fiscal de cumparare produse papetarie de exemplu, deduceti tva daca acest bon nu are factura??:O
dati-mi si mie legea aia va rog!!!
ordinul 1714 / 2005 modificat si completat cu ordinul 293/2006

Alte discuții în legătură

Bon taxi mmanu mmanu in luna in care emit facturi de PFA, am si bonuri de taxi stampilate, nu exagerat de multe iar data emiterii este in preajma datei de emitere a facturilor. ce ... (vezi toată discuția)
Bonul fiscal tamina tamina Solicit o analiza privind valabilitatea bonului fiscal..Dupa parerea mea, bonul fiscal este in continuare valabil din pdv al codului fiscal, deductibil pana in ... (vezi toată discuția)
Bon fiscal sau bon fiscal+factura la plata cu cardul? 2AS 2AS Va rog sa-mi spuneti daca pentru a inregistra in contabilitate o cheltuiala (consumabile pt. firma) achitata cu card pe contul firmei e suficient bonul fiscal ... (vezi toată discuția)