avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 174 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale firma romana cu activitate in franta domeniu ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

firma romana cu activitate in franta domeniu forestier

lucrez in franta in domeniul forestier,la negru si cifra de afaceri e destul de ridicata si as vrea sa imi deschid o firma pt a elimina pericolul care pandeste munca la negru si as vrea sa stiu daca se poate lua lucrari direct de la proprietar pe firma romana.
Cel mai recent răspuns: ContSters120042 , utilizator 22:58, 9 Ianuarie 2010
da, nu vad nici o problema. inmatriculati-va societatea. s-ar putea sa va coste mai putin in Franta (inmatricularea) B-)
singurul lucru in care trebuie sa fiti atent: contractele pe care le semnati cu "proprietarul" cum il numiti dumneavoastra.
bon chance!
trebuie inregistrata prima data si apoi iau contracte sau am nevoie de un contract pt a o inregistra ?
Daca doriti sa derulati activitatea printr-o societate comerciala, acesta este primul pas: inregistrarea (inamtricularea) societatii comerciale.
Odata inmatriculata, veti semna contracte (persoana juridica, prin persoana imputernicita, administratorul de regula, va semna contracte).

Si apropos de costuri, nu numai inmatricularea in sine s-ar putea sa va coste mai putin in Franta; chiar sub aspect fiscal s-ar putea sa aveti mai multe avantaje. Pe aceste amanunte insa, numai un avocat francez va poate face o analiza completa si o estimare. Cautati in comunitatea romana de acolo, poate gasiti chiar un avocat care sa stie legislatia franceza si care sa va ajute.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma in romania cu activitate in franta nicolaevlasin nicolaevlasin 1.va rog sa imi spunei care ar fi pasii necesari deschiderii unei firme in Romania dar cu activitate in Franta 2.care ar fi taxele prntu o astfel de firma (vezi toată discuția)
Accident muncă franţa OanaDumu OanaDumu Bună seara. Unchiul meu lucrează cu contract ca şofer de tir în Franţa. Contractul durează 3-4 luni, 1 lună concediu si iar alt contract. În timpul ... (vezi toată discuția)
Incasare comision de vinzare de la o firma straina callingcard callingcard Situatia este cam asa : Am avut o intelegere verbala cu Jean Duval ( nume inventat ) ca eu sa gasesc ferme de vinzare in .ro si el sa aduca investitori ... (vezi toată discuția)