avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 570 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara ! Va rog sa -mi dați un răspuns in ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara ! Va rog sa -mi dați un răspuns in următoarea speța ...

Buna seara ! Va rog sa -mi dați un răspuns in următoarea speța ! In situația in care un succesor moare după deschiderea procedurii de succesiune ,deci înainte ce finalizare el fiind var primar cu defunctul (clasa 4 ) cine ridica derepturile moștenire ?Va mulțumesc !
Cel mai recent răspuns: un roman , utilizator 15:40, 19 Septembrie 2021
Mostenitorii mostenitorului decedat ridica drepturile acestuia, si dupa caz achita si datoriile.
Mulțumesc pentru raspuns !
Cu conditia sa aiba si ei certificat de mostenitor,
adica sa faca dovada ca, chiar sunt ceea ce ei afirma ca sunt.
Întrebarea se referea la un var primar care decedează după deschiderea succesiunii după decesul unui var primar ! Moștenitorii celui din urma sant copii săi ! La ce certificat de Moștenitor va referiți ? Fata de primul decedat,fiind clasa 5 nu au dreptul la moștenire !Va referiți la certificat Moștenitor după tatăl lor ?Scuzati-ma nu am înțeles ! Încă o data ,va mulțumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune dupa 2 parinti matei iuliana matei iuliana buna ziua, ma numesc Iuliana si mai am inca trei frati, mama noastra a decedat in urma cu 14ani si tata nu a vrut sa faca succesiunea. In data de 6 noiembrie ... (vezi toată discuția)
Succesiune Annamaria29 Annamaria29 Va rog frumos am o rugăminte cu privire la următoarea speţă. Cum se procedează la o succesiune la care: soţia decedează. Nu există copii. Succesiunea ... (vezi toată discuția)
Mostenitor zerognost zerognost Speta: ma judec cu o persoana care in timpul procesului decedeaza. Introduc in cauza mostenitorul, defunctul lasa in urma un copil si o mica avere (casa, ... (vezi toată discuția)