avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1274 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... .... ce se poate face legal cind esti abuzata ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

.... ce se poate face legal cind esti abuzata emotional in relatia ...

.... ce se poate face legal cind esti abuzata emotional in relatia maritala? Care sunt legile care combat abuzul emotional in relatia maritala?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 19:29, 22 Septembrie 2021
Puteti solicita ordin de protectie, iar abuzatorul va fi indepartat din locuinta, pentru o perioada de timp.
Divortul este soluția,legea ce sa faca să il educe pe soț dacă e grobian ,dacă e violent etc..
Multumesc din suflet!
nu va pierdeti timpul si sanatatea, divortati si gata, alta cale de combatere, nu e.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Agresiune din partea sotului in fata copilului utilizator54 utilizator54 As avea nevoie de un sfat daca se poate. Pe scurt, sunt casatorita si impreuna cu sotul avem un copil. Relatia cu sotul nu e tocmai buna si suntem in pragul ... (vezi toată discuția)
Buna seara, la divort fiica mea poate fi acceptata ca martor? ... elena-ramona elena-ramona Buna seara, La divort fiica mea poate fi acceptata ca martor? Ea e singura persoana care stie toate cate s-au intamplat intre mine si sotul meu. Nu am nici ... (vezi toată discuția)
Divort si custodie mirel1987 mirel1987 Buna Ziua! Ma numesc Simona, am 27 de ani. casatorita. Avem o fetita impreuna in varsta de 3 anisori. de ceva timp nu ma mai pot intelege cu sotul, este ... (vezi toată discuția)