Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

Gabriela Marita 
	    	Utilizator

Gabriela Marita 
	    	Utilizator	    

Va referiti la vechimea in munca sau la stagiu de cotizare pentru pensie?
 Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

~ final discuție ~
 intrebarejuridica	                   

Buna ziua.
As dori sa stiu daca exista vreo posibilitate (prevedere legala in acest sens)  de a atesta vechimea dobandita prin munca in strainatate, la acest ... (vezi toată discuția)
	                    intrebarejuridica	                   

Buna ziua.
As dori sa stiu daca exista vreo posibilitate (prevedere legala in acest sens)  de a atesta vechimea dobandita prin munca in strainatate, la acest ... (vezi toată discuția)

Verrronica	                   

Bună ziua. Cum pot echivala vechimea in munca pentru ani lucrati in UK, având în vedere ca nu mai face parte din UE? Mai este posibil? Mentionez ca am ... (vezi toată discuția)
	                    Verrronica	                   

Bună ziua. Cum pot echivala vechimea in munca pentru ani lucrati in UK, având în vedere ca nu mai face parte din UE? Mai este posibil? Mentionez ca am ... (vezi toată discuția)

balabanconstanta@yahoo.com	                   

muncesc in elvetia cu contract incheiat de angajatorul strain. mi se adauga aceasta perioada la vechimea in munca? Multumesc (vezi toată discuția)
	                    balabanconstanta@yahoo.com	                   

muncesc in elvetia cu contract incheiat de angajatorul strain. mi se adauga aceasta perioada la vechimea in munca? Multumesc (vezi toată discuția)