avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1547 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Amenda starea de urgentă. Bună ziua.Am avut o amenda ...
Discuție deschisă în Executare silită

Amenda starea de urgentă. Bună ziua.Am avut o amenda în perioada ...

Amenda starea de urgentă.
Bună ziua.Am avut o amenda în perioada stării de urgentă, am achitat 50 lei cât era legal.
După 1 an de zile am fost somați ca mai avem de achitat 450 lei, am dus dovada de plata și nu s.a rezolvat nimic, mi s.a pus poprire pe cont.
Răspunsul anaf: o problema între instituții, banii au fost virați după o sapt de la data plății
Ce pot face eu în aceasta situație.
Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:09, 23 Septembrie 2021
contestatie la executare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, dacă am o amenda primita în starea de urgenta în ... Robert Ion Robert Ion Buna ziua, dacă am o amenda primita în starea de urgenta în valoare de 10.000 ron și nu am posibilitatea sa o achit. Îmi poate pune poprire pe cont? Și ... (vezi toată discuția)
Somatie anaf pt cas ene2allexandra ene2allexandra Buna ziua, Am primit si eu o minunata scrisoare de la ANAF , somatie de plata in care este o lista intreaga de contributii care teoretic le-as datora celor ... (vezi toată discuția)
Poprire p econt de la anaf geo_v geo_v buna ziua! am urmatoarea problema: anaf-ul mi-a pus poprire pe conturi, in urma unei datori acumulate printr-o firma pe care am avut-o( acum in insolventa). ... (vezi toată discuția)