avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 508 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Donatia facuta in urma cu doi ani unui ONG poate fi ...
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Donatia facuta in urma cu doi ani unui ONG poate fi restituita?

Am donat bani unui ONG acum doi ani. Mi-a inselat asteptarile si vreau sa le cer restituirea banilor. Se poate?
Ultima modificare: Miercuri, 22 Septembrie 2021
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: ion + , utilizator 10:49, 19 Octombrie 2021
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pentru aceasta situatie, nu.
Publicitate negativa pot sa fac?
Pe FB, in postari, comentarii, etc., am dovezi ca am dat banii, acum ei fac politica mai mult.
Ultima modificare: Joi, 23 Septembrie 2021
ion +, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
o donatie este in principiu iravocabila. Sunt insa cateva exceptii prevazute de lege. De exemplu revocare pentru ingratitudine si revocare pentru neindeplinirea sarcinii ( cand donatia era cu sarcina). Trebuie verificat daca va incadrati in una din acele sitatii, Simpla dezamagire nu permite revocarea
Trebuia sa-i ''citesc'' pe fondatori.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Donatie, revocare , anulare... blueeyes56 blueeyes56 buna ziua, daca am donat casa ficei mele si sotului ei ca bun comun si acum el o trateaza rau si pe ea si pe copii, nu le da bani pentru mancare si e tot ... (vezi toată discuția)
Anulare contract de donatie Maya31 Maya31 Buna ziua tuturor Intrebare: exista vreo posibilitate prin care pot anula un contract de donatie fara clauze? Mentionez ca este vorba de un teren care NU ... (vezi toată discuția)
Donatia catre copil tocalione tocalione in ce conditii se poate retrage o donatie , de exemplu un apartament. (vezi toată discuția)