avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 664 soluții astăzi

Joi, 8 mai, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua. Am absolvit Facultatea de Inginerie, ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua. Am absolvit Facultatea de Inginerie, Specializare ...

Bună ziua. Am absolvit Facultatea de Inginerie, Specializare Inginerie Economică in Domeniul Mecanic, am lucrat 7 ani pe un post unde legislația în domeniul respectiv cerea absolvent inginerie. Încerc să depun un dosar de concurs pentru un post la care se cer studii economice/juridice, cu vechime pe specialitatea studiilor cel puțin 6 ani. Sunt neșanse să fie respins dosarul? Precizez că angajatorul este unitate de învățământ. Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:31, 23 Septembrie 2021
Sunt sanse sa vi se respinga dosarul pentru lipsa vechimii in studii economice/juridice .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Respingere dosar concurs sosobi sosobi buna ziua, va deranjez cu urmatoarea problema: -mi-am depus dosarul pentru participarea la un concurs de angajare pentru un post de Sef Serviciu ... (vezi toată discuția)
Va supun atentiei urmatoarea speta: fratele meu a absolvit universitatea ... Oana1812 Oana1812 Va supun atentiei urmatoarea speta: Fratele meu a absolvit Universitatea de Stiinte Agronimice si Medicina Veterinara, -absolvent al Facultatii de Inginerie ... (vezi toată discuția)
Studii unversitare de master Maria_munteanu Maria_munteanu Sunt absolventa a invatamantului universitar de lunga durata (5 ani) a Facultatii de Inginerie , promotia 2007,domeniul Inginerie mecanica, specializarea ... (vezi toată discuția)