avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 775 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Salutare, am o problemă cu cardul Edenred care a ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Salutare, am o problemă cu cardul Edenred care a expirat și ...

Salutare, am o problemă cu cardul Edenred care a expirat și aștept să îmi fie înlocuit. Chestia durează de 3 luni .Am vorbit cu șefii mei.am sunat la HR de nenumărate ori.imi spun mereu ca problema se va rezolva în curând. Am sunat la Edenred mi-au confirmat că cardul a fost reinnoit dar că nu este activat. Nu au vrut să îmi dea mai multe detalii doar că trebuie să vorbesc cu angajatorul care la randul lui îmi spune că este o situație "cam aiurea" și că încearcă să îi dea de capăt. .Cum ar trebui să procedez pt că este clar că ceva s-a întâmplat și ei nu prea știu cum să rezolve problema mea?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:15, 24 Septembrie 2021
situatia nu ar fi aiurea daca angajatorul nu ar trage de timp sa nu va bage bani pe el.
eu altfel nu imi explic.
daca s-ar fi pierdut pplicul cu plasticul, se solicita altul, deci nu aici e problema.
Ultima modificare: Vineri, 24 Septembrie 2021
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema broker de credite maryus22 maryus22 Sa va spun povestea mea.Dupa cateva incercari esuate la cateva banci sa-mi fac un card de credit cu o limita macar de 1000 RON,am fost refuzat din diferite ... (vezi toată discuția)
Condamnat in romania arestat in italia Sonyaa Sonyaa Buna ziua, Ma numesc Ionita Florentina si locuiesc ... (vezi toată discuția)
Datorie banca razvan_alexandru14 razvan_alexandru14 buna ziua am un credit la raiffeisen bank si un card de cumparaturi la aceiasi banca. in urma cu 3 luni mi-a blocat cardul de salar in urma unei restante de ... (vezi toată discuția)