avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 611 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Am si eu o nelamurire, caut pe net si nu gasesc o ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Am si eu o nelamurire, caut pe net si nu gasesc o informatie ...

Am si eu o nelamurire, caut pe net si nu gasesc o informatie exacta , posibil sa nu caut eu cum trebuie. Ce restrictii vor intra in vigoare de maine 25.09.2021 in bucuresti? Va deveni masca obligatorie pe strada?
Va rog sa-mi raspundeti daca este cu putinta si daca sunteti mai bine informati!
Cel mai recent răspuns: latka , moderator 06:08, 25 Septembrie 2021
Mergeti intotdeauna pe site-ul oficial.
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Examen dobandire calitate de notar stagiar mirceaenache mirceaenache Salut. Stie cineva daca s-a stabilit data examenului si nr de locuri pentru a deveni notar stagiar Bucuresti? Site-urile lor sunt atat de ambigue si \"closed ... (vezi toată discuția)
Firme in insolventa madarolivia madarolivia Buna. Am si eu o nelamurire. Pe ce site pot gasi un numar de dosar privind anumite firme aflate in insolventa? Am incercat la Tribunal dar nu imi arata nimic. ... (vezi toată discuția)
Masti de protecție cu nanofibre anti-covid 19 unde se găsesc ... CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Masti de protecție cu nanofibre Anti-COVID 19 unde se găsesc de cumpărat? Știe ... (vezi toată discuția)