avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 189 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice In cazul unui contract de finanțare cu o instituție ...
Discuție deschisă în Achiziţii publice

In cazul unui contract de finanțare cu o instituție publică, ...

In cazul unui contract de finanțare cu o instituție publică, dacă pe parcursul derulării contractului se modifică legea aplicabilă programului in sensul introducerii unor noi obligații pentru beneficiari, pot aceștia fi ținuți să îndeplinească acele obligații, în lipsa unui act adițional, spre ex, la contractul inițial? În sensul in care, poate dacă ar fi cunoscut de la început acele obligații, beneficiarul nu ar fi semnat contractul.
As aprecia prevederi legale în materie.
Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Achizitii publice roscalucian roscalucian A fost semnat un acord cadru de prestari servicii cu un singur operator economic, care a tinut cont de oferta financiara a ofertantului castigator. ... (vezi toată discuția)
Act aditional la contract? cornelv cornelv Stim cu totii situatia economico-financiara... Evident ca efectele le simtim, iar in materia achizitiilor publice bugetul a fost mult mai mic decat cel ... (vezi toată discuția)
Exista o limita sub care se poate evita subcontractarea? soazig soazig In speta urmatoare: in cadrul unor lucrari, ofertantul isi da seama ca are nevoie de un utilaj special de care nu dispune. Situatia nu putea fi prevazuta, ... (vezi toată discuția)