Bună ziua.
În prezent sunt student doctorand la USAMV Cluj Napoca. Menționez ca sunt la buget, primesc și bursa lunar. Problema este ca vechiul conducător de doctorat din anul 1 s-a pensionat ca mai apoi sa primesc un alt conducător de doctorat....la fel și alți 2 colegi de breasla. Conducătorul actual nu este interesat de noi...nu primesc informațiile de care am nevoie ...practic sunt în pom și pot este in aer. Din bursa respectiva am investit în diverse materiale și împuturi horticole pentru cercetări, de la material săditor pana la motopompa s-o alte unelte.
În contractul de studii specifica acest aspect, în cazul retragerii de buna voie sau exmatricularii, sumele încasate din bugetul Universității trebuie restituite. Problema este ca nu am suport pentru îndrumare, banii cheltuiți au fost strict pentru cercetare iar dacă doresc sa ma retrag trebuie sa înapoiez tot. Exista vreo posibilitate sa nu înapoiez toată suma având în vedere obiectivele I cazul în care doresc sa ma retrag ?
Renuntare doctorat
Lore A
Buna ziua! Sunt anul 4 la doctorat la facultatea de farmacie si imi doresc sa renunt, pentru ca nu reusesc sa am rezultate si nu-l voi termina oricum in timp ... (vezi toată discuția)