avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 536 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Bună seara, am trecut podul de la Fetesti și am ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Bună seara, am trecut podul de la Fetesti și am uitat sa plătim. ...

Bună seara, am trecut podul de la fetesti și am uitat sa plătim. Și după aproape 3 luni nu a venit amenda. Ce sa fac , sa plătesc trecerea sau ?
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 17:46, 1 Octombrie 2021
O sa vina si o sa aveti de achitat 65 lei jumătate din 130 .Dupa comunicarea procesului verbal mergeți si achitați.Eu am primit ieri pt o trecere la sfârșitul lunii iunie asa ca fiți fără grijă...
Nu am primit nimic , cum ca avem de platit
O sa primiti...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa pod fetesti danielau danielau Am trecut in luna august 2015 pe podul de la Fetesti si am achtat prin sms. Din neatentie am gresit numarul de la masina gen B 11 ROS in loc de B 22 ROS ... (vezi toată discuția)
Contestare amenda pod fetesti avlad avlad Buna ziua, In data de 13.08.2016 am trecut podul de la Fetesti fara a avea taxa de trecere platita in prealabil. Am incercat sa il platesc dar nu a mers, ... (vezi toată discuția)
Am platit taxa pot fetesti si mi-a venit amenda pentru neplata ShummY ShummY Buna ziua. Anul trecut am fost la mare ca oricare alt om si pentru ca nu imi place sa primesc amenzi, m-am conformat tututor platilor. Am platit taxa de la ... (vezi toată discuția)