avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1002 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum pot combate amplasarea unui releu gsm langa ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum pot combate amplasarea unui releu gsm langa terenul si casa mea din varf de deal?

Terenul este extravilan si actele sunt din batrani neintabulate si totusi vecinul a reusit sa inchirieze pt constructia releului fara sa intrebe ceilalti vecini care sunt la 50-100m de stalp. Primarul zice ca nici el nu doreste dar nu tine de el. Oare?
Ultima modificare: Miercuri, 29 Septembrie 2021
Farcaseanu, utilizator
Cel mai recent răspuns: Farcaseanu , utilizator 07:22, 2 Octombrie 2021
Va.strangeti mai multi vecini nemultumiti,orice demers costa bani ,avocat,taxe de timbru,expertize.Puteti incepe cu ceva sesizări către Primărie,operatorul de telefonie mobila ,în care precizați ca nu sunteti de acord cu instalarea echipamentelelor respective.Exista ceva hotărâri(,putine) în care locatarii din blocuri au obținut ridicarea instalațiilor de telefonie dar e de discutat.Ar trebui traduse studii de pe net cu cercetări făcute în străinătate,tb dovedit cumva ca ar avea un efect negativ asupra sanatatii ,nu merge pe bănuieli sau credem noi ..Daca cheltuiti ceva bani sunt sanse ,e o speță complexă care necesită probe beton ,studii,o expertiză dacă se poate etc.
Ultima modificare: Miercuri, 29 Septembrie 2021
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
Va multumesc pentru raspuns.

Ultima modificare: Sâmbătă, 2 Octombrie 2021
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchiriere teren pt stalp de telefonie adyr adyr Buna seara . De cateva zile ma tot suna un operator de la digi mobil sa le inchiriez un teren extravilan pentru a instala un stalp de telefonie . Au cerut o ... (vezi toată discuția)
Debransare colterm ionela18 ionela18 Locuiesc intr-un bloc de garsoniere din Timisoara si doresc sa ma debransez de la Colterm dar nu pot pentru ca cei de Colterm mi-au dat aviz negativ. La ... (vezi toată discuția)
Cum pot rezolva problema modificarilor neautorizate de catre fostul proprietar val1234 val1234 In urma cu 3 luni am cumparat un apartament in care bucataria a fost marita prin desfiintarea debaralei. Evaluatorul bancar(l-am cumparat prin banca) a ... (vezi toată discuția)