avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 168 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... o persoana care continua sa ma hartuiasca in spatiul ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

o persoana care continua sa ma hartuiasca in spatiul public facebook ...

o persoana care continua sa ma hartuiasca in spatiul public facebook ii mai pot depune o noua plangere penala daca AM INTRAT IN POSESIA A NOI PROBE ? MAI ALES CA DETIN PROBE DIN CARE REZULTA CA A ADAUGAT NISTE PRINT SCRENURI LA UN DOSAR PENAL IN CARE ERAM CERCETAT PRIN SCRENURI CONTRAFACUTE
Cel mai recent răspuns: CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA" , Avocat 17:48, 29 Septembrie 2021
Buna ziua,

Daca ati fost defaimat in spatiul public, va puteti adresa instantei de judecata, solicitand despagubiri pentru prejudiciul cauzat.

Instanta de judecata va determina prejudiciul suferit.

In prealabil litigiului, puteti inainta o notificare.

Totodata , persoana care a divulgat anumite informatii in spatiul public poate fi obligata sa le indeparteze.


~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Insulte si jigniri pe o retea de socializare popecsu popecsu As dori sa stiu daca insultele si jignirile publice pe o retea de socializare pot fi sanctionate si cum. (vezi toată discuția)
Buna ziua am si eu o problema unde as putea reclama un site de ... Alexandrugh Alexandrugh buna ziua am si eu o problema unde as putea reclama un site de știri online, pentru articole mincinoase care îmi aduc prejudicii profesionale si personale. (vezi toată discuția)
Defăimare pe rețele de socializare. Îl pot acționa în instanță pe făptaș pentru că ne-a făcut de râs? Adrianos113 Adrianos113 Buna. Eu si cu logodnica mea am locuit intr-o chirie la care am fost nevoiti sa renuntam din cauza mutarii locului de munca in alt judet, iar proprietarul in ... (vezi toată discuția)