avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 165 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... am propus un martor cu care sa probez ca nu am ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

am propus un martor cu care sa probez ca nu am hartuit-o in nici ...

am propus un martor cu care sa probez ca nu am hartuitoo in nici un fel pe persoana care ma acuza la fond mi sa respins ca ne fiind relevant cauzei apoi am cerut reaudierea unor martori a celei care ma acuza ca o hartuiesc la fel mi-a fost respinsa solicitarea si alte probe care am cerut sa fie inlaturate mi-au fost respinse la apel pot avea castig de cauza invocand ca nu mi-au fost admise cele solicitate? practic in apel ce se poate contesta?

va multumesc
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 22:41, 16 Octombrie 2021
In apel se poate contesta tot, si se poate cere tot, deci nu dezarmati. Insa, cu martorul ala cu care vreti sa dovediti un fapt negativ, nu prea vad eu cum poate sa arata ca dvs nu ati facut si nu ati dres, in fine, este o chestiune la aprecierea instantei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Depozitii ale martorilor ...respinse de instanta de apel...dupa ce acestia au fost audiati la fond! ContSters114133 ContSters114133 in urma unei hotarari data de instanta de fond am declarat apel.in apel mi-a fost respinsa proba cu martorii,in rest au fost acceptate toate celelalte ... (vezi toată discuția)
Martor ContSters211210 ContSters211210 buna ziua, am fost martora intr-un proces civil am depus marturie la care nu eram sigura pe raspuns-stiam amanunte de la parata iar la unele intrebari am ... (vezi toată discuția)
Recurs la curtea de apel ContSters222775 ContSters222775 Buna ziua, In cadrul unui Apel la un proces civil, de anulare a unui certificat de mostenitor, mi s-a respins reaudierea martorilor de la rejudecare in ... (vezi toată discuția)