avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 699 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua. Supun atentiei dumneavoastra urmatoarea ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua. Supun atentiei dumneavoastra urmatoarea situatie. ...

Buna ziua.
Supun atentiei dumneavoastra urmatoarea situatie.
In anul 2019 am incheiat un contract de asistenta juridica cu un domn avocat pentru a ne consilia si asista in tot ceea ce inseamna procesul de adoptie.
Problema de care ne lovim la momentul de fata este faptul ca domnul avocat, acum mai bine de 5 luni, a refuzat sa mai corespondeze prin e-mail, indrumandu-ne a coresponda prin WhatsApp sau telefonic, metode de comunicare prin care, de asemenea, nu ne mai raspunde.
Mentionez ca frecventa cu care l-am contactat pe domnul avocat pentru update-uri legislative sau diverse alte informatii a fost de maximum un mesaj pe luna sau chiar la 2 -3 luni, in conditiile in care ne-a comunicat ca este disponibil oricand.
Rugamintea mea este a ne indruma asupra pasilor ce trebuie sa-i urmam pentru solutionarea acestei situatii, avand in vedere ca onorariul a fost achitat integral, in avans.
Va multumesc anticipat pentru raspunsurile dumneavoastra.

Alte discuții în legătură

Violare domiciliu Srgautotuning@gmail.com Srgautotuning@gmail.com Am o rugăminte: un vecin locuiește de peste 30 ani pe strada la mine si langa casa acestuia este un teren la care după 7 ani vine un domn ce a lucrat la ... (vezi toată discuția)
Probleme acces camere video in firma Sanduv92 Sanduv92 Buna ziua, De cateva zile ma confrunt cu o problema. Sunt administrator intr-o firma, iar asociatul meu mi-a restrictionat accesul la camerele video. Mai ... (vezi toată discuția)
Model recomandare de la asociatia de proprietari florin2kx florin2kx Buna ziua! Am nevoie de o recomandare din partea asociatiei de proprietari dar eu nu stiu sa o formulez si adminitratora nici atat. Dansa mi-a zis sa o ... (vezi toată discuția)