avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 929 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Va rog sa-mi spuneti cine deține arhiva de la fosta ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Va rog sa-mi spuneti cine deține arhiva de la fosta tipografie ...

Va rog sa-mi spuneti cine deține arhiva de la fosta tipografie Informația Bucuresti. Am nevoie de o adeverință de grupa a II a pentru pensie. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:45, 30 Septembrie 2021
Ziarul Libertatea este urmașul ziarului „Informația Bucureștiului”.

Incercati sa va adresati acestuia:
Adresa sediu: Iride Business Park, Bulevardul Dimitrie Pompeiu, nr. 9-9A, sector 2, București
Telefon redactie: 021 203 08 04
Mail redacţie: libertatea@libertatea.ro

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, arhiva Robaianu Robaianu Buna ziua, Arhiva \"Informatia Bucurestiului\" din str. Brezoianu. Unde ma pot adresa pentru eliberarea unei adeverinte pentru dosarul de pensie. Multumesc! (vezi toată discuția)
Arhive romarta copiilor roxiteo roxiteo Buna seara.Sora mea a lucrat peste 20 de ani ,inainte de 1989,la magazinul Romarta Copiilor.De unde poate scoate adeverinta cu vechime in munca necesara ... (vezi toată discuția)
Adeverinta incadrare in grupa ii de munca gabormak gabormak Am lucrat ca subinginer constructor 4 ani la TCMM (Bucuresti, Filiala Moldova Noua) Cum pot dovedi c-am lucrat in grupa a II-a de munca ? as avea nevoie pentru ... (vezi toată discuția)