avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... calomie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

calomie

am o fetita care este incredintata la sotul meu din 2006 i-am trimis banii pt pensia alimentara dar numai am toate chitantele (specific ca mi-au mai ramas cateva chitante). el acum a reclamat ca din 2006 nu a primit nici un ban
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dutescu , Avocat 16:58, 10 Ianuarie 2010
Daca mai aveti cateva chitante, tot puteti demonstra ca nu e adevarat ca nu i-ati trimis "nici un ban". Daca nu reusiti sa mai faceti rost de copii dupa dovezile de plata ( extrase de cont, duplicate etc.) mai exista si proba cu martori. Sigur mai stia cineva ca trimiteti bani - prieteni, vecini, rude.
Unde v-a reclamat?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarare instanta stabilire pensie de intretinere leonora leonora Buna seara. In timpul procesului de divort,se cere de catre reclamant incredintarea minorului si stabilirea pensiei de intretinere a acestuia la nivelul ... (vezi toată discuția)
Divort de comun acord? UTILIZ UTILIZ Buna ziua. Am o problema de familie cu sotia, ea fiind cea care a calcat strmb in relatia noatra. As dori sa stiu daca se poate introduce actiunea de divort ... (vezi toată discuția)
Cale de atac hotarire divort ContSters101235 ContSters101235 Se poate ataca acum in 2009, in justitie, o hotarire de divort pronuntata in 29/03/2004 si care nu sa apelat in termenul legal de 30 de zile din motive ... (vezi toată discuția)