Buna seara,
Din pacate, astazi, alt vecin m-a abordat verbal ca DACA parchez pe locul lui, unde nimeni nu parcheaza acolo. I-am spus ca este domeniu public si nu este parcarea lui. Mi-a dat un raspuns de copil "atunci DACA este domeniu public parchez si EU masina in fata portii tale". I-am spus sa nu faca asta, pt ca risca amenda si intr-un final a lasat-o mai moale.
Si
Vin cu o intrebare: stiu ca politia nu prea poate face mai nimic DACA nu sunt probleme care incalca Legea.
DACA tot nu ma pot intelege cu vecinii ( deja 3 mi-au zis clar ca sunt locurile lor) pot sa-i actionez in instanta?
Va rog sa-mi scrieti care sunt pasii legali pentru a obtine o decizie definitiva in a-i calma pe vecini. Am incercat cu vorba buna si sharuire, dar nu pot...
Unii au 3 masini pe cap de familie, altul 2 masini, iar celalalt ma minte ca baga masina cea mica in curte ( are gard care se deschide si le tine pe ambele pe domeniul public. Mi-a aratat si semnul cu parcare interzisa ca este garaj, dar semnul nu-l tine pe gard, ci il scoate doar cand le explica ca acolo este garaj).
CatalinM1989 a scris:
Va multumesc frumos.
Va doresc in weekend placut!
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:
Nu stiu ce înțelegeți dvs prin acte de ,,camatarie"dar momentan situatia se încadrează cat de cat in limite firești,o atenționare prin ridicarea stergatoarelor si o discuție cu un vecin nu intra in sfera ilicitului penal.In cazul in care v ar zgaria autoturismul,discuțiile ar degenera în amenințări atunci se poate sesiza poliția pana atunci nu prea sunt alte soluții.Eventual o discuție amiabilă ,sa încercați găsirea unei soluții de compromis dacă există ar fi varianta indicată.