Asa doreste proprietarul curtii sau si el parcheaza uneori acolo !
Va raspund legat stict de aceasta afirmatie si doar din punctul de vedere al unui proprietar de curte : eu ca detinator de teren am fost obligat de primarie ca sa retrag amplasamentul gardului cu niste metri (3) pentru extinterea strazii ( de la 8m la 14 ) , acest lucru (obligarea mea) facandu-se prin conditionarea acordarii autorizatiei de constructie pentru gard de aceasta retragere ; in acelasi timp nu am fost despagubit cu nimic pentru terenul ramas neimprejmuit , nici macar nu a fost scos in acte din proprietatea mea , astfel incat sunt in continuare proprietarul acelei fasii de teren si platesc impozitul aferent. V-ar conveni sa fiti in situatia mea si venind acasa sa nu va puteti parca masina in
fata casei dvs. pe
terenul proprietate ? Nu am dat exemplu ca fiind regula generala ci doar ca sa intelegeti ca pot exista si asemenea situatii si pana nu cunoasteti situatia juridica a terenului din fata acelei curti e mai bine sa nu intrati in conflict. Acum omeneste vorbind , un strain sa parcheze in fata curtii mele si eu sa caut loc de parcare la 7 strazi distanta nu este corect ;)