avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 542 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... SCHIMBARE ROL PRIMARIE, am cumpărat o baraca ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

SCHIMBARE ROL PRIMARIE, am cumpărat o baraca metalica, de la o firma, baraca ...

Bună ziua, am cumpărat o baraca metalica, de la o firma, baraca fiind situata pe un teren proprietate CFR,unde se plătește chirie pt teren. Construcția este din 1983,vânzarea a fost făcută cu factura și contract cu respectiva firma,baraca nu deține intabulare sau cadastru,doar un plan de amplasament și delimitare a corpului de proprietate, din 2003 cu nr cadastral provizoriu si relevee,iar la primărie mi au cerut cadastru pt luarea în evidenta și stabilirea impozitului, arat ca este deja rol la primărie cu aceasta baraca ,impozitul fiind la zi.Din ce știu eu cei de la CFR nu sint de acord cu efectuarea cadastrului. Ce soluții pot avea pt a muta rolul pe numele meu.
Ultima modificare: Vineri, 1 Octombrie 2021
dacodrakon, utilizator

Alte discuții în legătură

Un imobil (retrocedat) poate fi intabulat daca proprietarul nu are rol fiscal pentru fiecare apartament in parte? Marta Tot Marta Tot Un imobil retrocedat, cu 10 apartamente locuite de fosti cumparatori pe L 112, poate fi intabulat fara ca proprietarul sa aiba rol fiscal ( la Administratia ... (vezi toată discuția)
187 mp in cadastru mai mult decat in titlul de proprietate alberta33 alberta33 Buna ziua, Din cadastrul unui teren reiese ca am cumparat un teren cu 187 mp mai mult decat in titlul de proprietate, dar automat actele au fost facute pentru ... (vezi toată discuția)
Buna ziua,detin un teren intabulat cu mentiunea drept de posesie, ... cartala cartala Buna ziua,detin un teren intabulat cu mentiunea drept de posesie, exista posibilitatea sa obtin autorizatie de constructie pentru o hala metalica? Am un an de ... (vezi toată discuția)