avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 114 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună ziua, am pățit și eu ca alții, am cumpărat ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua, am pățit și eu ca alții, am cumpărat o mașină ...

Bună ziua, am pățit și eu ca alții, am cumpărat o mașină din România,cu nr roșii provizorii, am făcut contract de vânzare, i-am dat banii, mi-a dat mașina, cheile, actele,după care i-am făcut CIV la Rar,și am descoperit ca are norma de poluare E4 și nu E5 cum mi-a vândut-o proprietarul, am tradus actele de provenienta pentru înmatriculare, iar proprietarul refuza sa trimită fiscal pe motiv ca trebuie să-i plătesc și traducerea facuta de el 150lei,necesara pentru eliberarea fiscalului, fără sa ma întrebe dacă eu plătesc traducerea, sau dacă eu am făcut-o. Este obligația mea de ai plăti și traducerea facuta de el? Sau este obligația lui pentru a-mi elibera fiscalul? Cum pot rezolva situația? Nu reușesc sa ma încarc fiscal cu ea, dar nici sa o înmatriculez,Poate fi vorba de abuz de încredere sau înșelăciune?
Mulțumesc anticipat
pentru raspuns
Cel mai recent răspuns: latka , moderator 13:49, 1 Octombrie 2021
Ce fiscal sa va trimita, daca era cu numere rosii ? Presupun ca masina e din UE, actele necesare pentru inmatriculare sunt :
[ link extern ]
Ultima modificare: Vineri, 1 Octombrie 2021
latka, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculare cu bucluc ClaudePH ClaudePH Va salut cu respect si caldura! Am achizitionat un autoturism inmatriculat pe Italia, cu ITP facut la RAR și mi-a expirat asigurarea. Masina a fost ... (vezi toată discuția)
Problema numere rosii djluci djluci tocmai mi-am luat un opel si am nr rosii de satu mare expirate la rar doar in 17 septembrie am programare pt inmatriculare cica nu se mai dau nr rosii inca o ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare autoturism achizitionat din sua gabyy. gabyy. am achizitionat un autorism inmatriculat in sua.dar acest autoturism l-am achizitionat din romania de la proprietar si nu stiu cum se procedeaza cu ... (vezi toată discuția)