avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Se poate face o plângere penala pentru înșelăciune ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Se poate face o plângere penala pentru înșelăciune online? ...

Se poate face o plângere penala pentru înșelăciune online? Dacă da unde o pot trimite. Menționez ca la secția de care aparțin a spus ca ei la politie nu se ocupa cu asta bla bla. Adică merg degeaba fizic. Online ma gândesc ca sunt obligați sa le înregistreze
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sunt obligati sa inregistreze si cand mergeti fizic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retragere plangere kingbear kingbear Cineva mi-a facut la politie o plangere ptr. o asa zisa inselaciune,,,ceva minor de cateva sute lei . Am fost la politie , am dat declaratie , mi-au luat ... (vezi toată discuția)
Pot depune o plangere la politie pentru inselatorie? si unde? Ghita0709 Ghita0709 Buna ziua, sunt din Timisoara si acum o saptamana am gasit pe internet un \\"reprezentant al unei firme de tamplarie PVC\\",l-am sunat daca se poate sa vina la ... (vezi toată discuția)
Plangerea poate merge mai departe fara sa fi anuntat ? islagall islagall o plangere depusa de X (victima) la politie ,poate merge mai departe fara ca y (faptuitorul) sau x sa mai fie sunati de sectia de politie la care a fost ... (vezi toată discuția)