trandafir2 
	    	Moderator

trandafir2 
	    	Moderator	    

DalyaR 
	    	Utilizator

DalyaR 
	    	Utilizator	    

La primarie nu exista un rol fiscal, un rol agricol, ceva impozite platite? Luati calea primariei va rog frumos. Si, bafta multa!
~ final discuție ~
 DalyaR	                   

Bunicul meu a fost veteran de razboi decorat cu 3 medalii. Ca urmare a primit un teren care, mutandu-se din localitatea respectiva a fot lasat in grija surorii ... (vezi toată discuția)
	                    DalyaR	                   

Bunicul meu a fost veteran de razboi decorat cu 3 medalii. Ca urmare a primit un teren care, mutandu-se din localitatea respectiva a fot lasat in grija surorii ... (vezi toată discuția)

Gabriela777	                   

Buna ziua,
In primul rând imi cer scuze daca s-a mai pus aceasta întrebare si nu am găsit-o.
In 1966 străbunicul meu veteran de razboi a decedat si nu am ... (vezi toată discuția)
	                    Gabriela777	                   

Buna ziua,
In primul rând imi cer scuze daca s-a mai pus aceasta întrebare si nu am găsit-o.
In 1966 străbunicul meu veteran de razboi a decedat si nu am ... (vezi toată discuția)

carmendaminescu	                   

Buna ziua,
Am un act de proprietate, acordat in baza Decretului 444/1953 si a Hotararii Consiliului de ministri nr3522/1953, pentru 5000 mp teren agricol, ... (vezi toată discuția)
	                    carmendaminescu	                   

Buna ziua,
Am un act de proprietate, acordat in baza Decretului 444/1953 si a Hotararii Consiliului de ministri nr3522/1953, pentru 5000 mp teren agricol, ... (vezi toată discuția)