avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 719 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Buna! Ma aflu in urmatoarea situatie: Vreau sa vand o ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Buna! Ma aflu in urmatoarea situatie: Vreau sa vand o casa, insa ...

Buna!
Ma aflu in urmatoarea situatie:
Vreau sa vand o casa, insa au fost facute unele modificari ce nu afecteaza structura de rezistenta, insa reveleul nu mai corespunde cu realitatea 100%
Nu s-a stiut ca trebuie obtinuta o autorizatie, e prima oara cand detin un imobil si ma confrunt cu asa ceva.
Acum cand vreau sa vand, mi se cere de la o banca sa am releveu cu situatia actuala
Cum pot face sa obtin acest releveu, in mod legal, daca eu deja am facut aceste modificari fara autorizatie ?
Cel mai recent răspuns: Vladislav20 , utilizator 08:23, 4 Octombrie 2021
Luati legatura cu un topograf sa va intocmeasca un releveu.
De multe ori bancile nu cer ca acest releveu sa fie si avizat de cartea funciara, vor doar sa vada realitatea din teren ``pe hartie``.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare releveu garsoniera, pentru vanzare maneki maneki Buna seara, Doresc sa cumpar o garsoniera prin \"prima casa\" insa am intampinat un obstacol la evaluare. Garsoniera a fost modificata, la modul ca s-a ... (vezi toată discuția)
Buna ziua eu vreau sa vand un apartament care este înscris in ... Adry253 Adry253 Buna ziua eu vreau sa vand un apartament care este înscris in cartea funciară , dar schița nu corespunde fiind făcute modificări in 2004 (a fost dat un ... (vezi toată discuția)
Releveul nu coincide cu realitatea buna ziua, incerc sa cumpar un apt nou prin credit ipotecar si ... Kaekyllyk Kaekyllyk Buna ziua, incerc sa cumpar un apt nou prin credit ipotecar si am dat peste o problema: in reveleu apare ca ar fi o debara de 1.5 mp si langa un wc de 1.5 mp, ... (vezi toată discuția)