avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1352 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Dacă un client pleacă de la salon fără sa ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Dacă un client pleacă de la salon fără sa plătească serviciul ...

Dacă un client pleacă de la salon fără sa plătească serviciul zicând : vin în 5 minute sa aduc banii și nu se mai întoarce. La ce fapta se încadrează?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 23:41, 4 Octombrie 2021
la neplata serviciului. nu e infracțiune. n-ați fi putut sa-l sechestrați pentru neplata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pun din nou aceasta întrebare pentru ca nu am rezolvat nimic ... adinikka adinikka Pun din nou aceasta întrebare pentru ca nu am rezolvat nimic și nici nimeni nu a dat un răspuns clar. Dacă un client pleacă de la salon fără sa ... (vezi toată discuția)
Inlaturarea caracterului penal al infractiuni de inselaciune ionut123456 ionut123456 In data de 18 un amic ma rugat sa pun un colet pentru el la posta pe numele lui sustinand ca are un client la un telefon.deuarece acesta imi este dator cu bani ... (vezi toată discuția)
Acuzati pe nedrept de privare de libertate! cameliavig cameliavig Buna seara! Va spun povestea in mare.Am facut niste amenajari interioare in apartament cu un mester la negru cum face toata Romania.Problema este ca i-am dat o ... (vezi toată discuția)