avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 539 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... dare in plata - suspendarea ratelor
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

dare in plata - suspendarea ratelor

Buna ziua,
Am depus o notificare cu privire la darea in plata. Banca nu s-a prezentat la notar, conform notificarii, ci a formulat contestatie. In urma procesului a pierdut . Eu nu am fost informata nici de catre banca, nici de instanta ca s-a depus contestatie si nici ca instanta i-a respins bancii contestatia. Am aflat intamplator, de pe portalul instantei, la cateva luni dupa, deci eu nu am putut cere din nou bancii, in termen de 10 zile, sa se prezinte la notar pentru darea in plata si nici banca nu m-a mai contactat.
Intrebarea mea este:
In aceasta situatie in sarcina cui cade urmatorul pas? In ce situatie ma aflu eu? Mai este acoperita de notificare suspendarea ratelor? daca nu, de cand nu mai este acoperita?
Multumesc!

Ultima modificare: Luni, 4 Octombrie 2021
diana_sal, utilizator

Alte discuții în legătură

Litigiu cu banca lara2016 lara2016 buna seara as avea nevoie de un sfat: in luna iunie am depus personal (o cerere la o banca) de diminuare a ratelor pe care le am la 2 credite, din motive ... (vezi toată discuția)
Darea in plata liviuiustin liviuiustin Buna ziua, Am depus o notificare cu privire la darea in plata. Banca a formulat contestatie peste termen iar in urma procesului a pierdut procesul. Cand sa ... (vezi toată discuția)
Cerere in anulare somatie de plata do_re_mi do_re_mi Buna ziua, La inceputul lui 2015 am depus o ordonanta de plata, la Judecatoria Sector 1, pentru un debit ce consta numai in penalitati de plata inregistrate ... (vezi toată discuția)