avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 709 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Sotia mea este fiica de prizonier de razboi .Are ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Sotia mea este fiica de prizonier de razboi .Are legitimatia ...

Sotia mea este fiica de prizonier de razboi .Are legitimatia nr338 din 27 sept 2021,AFDPR, filiala Giurgiu.Intrebari beneficiaza de scutiri impozit pentru locuinta prop pers autoturism prop pers scutire taxa teren loc parcare adiacent blocului .Poate beneficia de atribuirea unui loc de veci? .Poate obtine un bilet gratuit intr o statiune balneo?.Toate acestea din 2022 .Multumesc.( cererea pt locul de parcare am facut o incepand cu 1 oct 2021)

Alte discuții în legătură

Dispozitia privind impozite agricole pentru veteranii de razboi ratio ratio Mama mea este veterana de razboi. Pîna anul acesta stia ca este scutita de impozite agricole (extra-/intravilan). M-ar interesa sa stiu care sînt dispozitile ... (vezi toată discuția)
Beneficiarii og 1051999 au facilitati la plata impozitului pe pensie, cass, impozite ... nedelcu.lucian1950@gmail.com nedelcu.lucian1950@gmail.com Beneficiarii OG 105\\1999 au facilitati la plata impozitului pe,pensie,CASS,impozite si taxe locale.Multumesc (vezi toată discuția)
Facilitati persoane cu handicap Fundatia Bucurie Fundatia Bucurie Buna ziua , as dori sa stiu raspunsul corect ( legal )la urmatoarea situatie : Marti la ora 8,30 intru cu autoturismul fiicei mele , posesoare de card ... (vezi toată discuția)