avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 879 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua, Am fost executata silit, a fost retinuta ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua, Am fost executata silit, a fost retinuta integral ...

Buna ziua,
Am fost executata silit, a fost retinuta integral si virata suma catre executor de angajator. Banca continua sa-mi retina lunar suma integrala, motivand ca executorul nu a trimis hartie de suspendare. Precizez ca executorul nu este de gasit. Ce fac in acest caz. Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Andrada Dobocan , utilizator 10:43, 12 Octombrie 2021
Dacă e achitata creanță integral, faceți o adresa scrisa executorului și o duceți la el la birou sa va dea nr de înregistrare și dovada încetării dosarului executional. Sumele reținute de banca în urma popririi sunt ramase fără obiect.
Am inteles, dar am precizat ca executorul nu este de gasit.Nu raspunde nici la telefonul personal, iar biroul este inchis. Legal , mai exista vreo solutie? Multumesc
Înțeleg, însă biroul executorului trebuie sa aibă un motiv pentru care e închis. Astfel, îndrumarea mea e sa va adresați organului profesional din care face parte și sa explicați situația. Mai precis,trimiteți e-mail la camera executorilor din județul de unde e executorul și verificați care e situația cu acest executor.
Multumesc
În situația în care nu reușiți sa rezolvați problema, ar trebui sa apelați la un avocat. În situația în care sunteți din Cluj sau împrejurimi și veți avea nevoie, ma puteți contacta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am achitat integral prin transfer bancar contravaloarea ... GHE. A. GHE. A. Buna ziua, Am achitat integral prin transfer bancar contravaloarea popririi, iar B. E. J. a confirmat incasarea. Cu toate acestea dosarul executional nu este ... (vezi toată discuția)
Poprire venituri in sarcina si lauzie ( indemnizatie maternitate) cristinapetria cristinapetria Am nevoie de consiliere si indrumare in urmatoarea problema: In urma ca 2 saptamani mi s-a blocat contul de salariu in care mi s-au virat banii pentru perioada ... (vezi toată discuția)
Retinere salariala mai mare de 1/2 din salariu - poprire Andreea  Georgescu Andreea Georgescu Buna ziua. As avea nevoie de un sfat in urmatoarea situatie. Cui ar trebui sa ma adresez daca pentru poprire au fost retinuti mai multi bani decat ... (vezi toată discuția)