avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1358 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună seara . Pana sa împlinească fetita mea 2 ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună seara . Pana sa împlinească fetita mea 2 anișori, m-am ...

Bună seara . Pana sa împlinească fetita mea 2 anișori, m-am angajat cu 3 luni înainte pentru a beneficia de stimulent creștere copil . Am depus actele și la scurt timp mi-a venit decizia precum ca sunt angajata cu contract determinat și mi-se va opri stimulentul . La locul de munca se reînnoiește contractul la fiecare 3 luni , însă de la 1 an va fi nedeterminat . Mai pot beneficia de stimulent dacă aduc adeverința de la locul de munca ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:25, 9 Octombrie 2021
Puteti beneficia de stimulent ducei adeverința de la locul de munca in care se mentioneaza ca vi s-a prelungit durata c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract pe perioada determinata dupa intoarcerea din cic Cristina0Fl Cristina0Fl Sunt in concediu pentru cresterea copilului si urmeaza sa ma intorc la munca in luna mai, cu 60 de zile inainte ca baietelul meu sa implineasca varsta de 2 ... (vezi toată discuția)
Detalii stimulent până la vârsta de 3ani DanutzaNikol DanutzaNikol Bună!in 11august 2018 a făcut cel mic 2ani..eu am reluat activitatea la locul de muncă în 11mai k sa pot beneficia de stimulent...acum cei de la servici ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie florinape florinape buna seara as dori sa.mi spuneti daca se poate eu am fost reprimita in campul muncii inainte ca fetita mea sa implineasca varsta de un an de zile am optat ... (vezi toată discuția)