avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 573 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Bună ziua! Am o construcție din anul 2010 cu ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Bună ziua! Am o construcție din anul 2010 cu autorizație și ...

Bună ziua!
Am o construcție din anul 2010 cu autorizație și proces-verbal de recepție a construcției
Cerificatul de urbanism a fost emis pe numele meu și al soțului
Menționez ca suntem amandoi proprietari
Autorizația și procesul verbal au fost emise pe numele meu și certicatul de edificare a construcției
Cei de la cadastru cer sa fie inscris si sotul pe certificatul de edificare a construcției pentru a intabula constructia
Cum pot sa procedez să imi fie remediată greșeala

Alte discuții în legătură

Intabulare casa camelia_b camelia_b Buna, Vreau sa stiu ce solutie exista ca atunci cand vom intabula casa construita de mine si sotul meu, pe actul de proprietate sa fim amandoi trecuti. ... (vezi toată discuția)
Probleme succesiune vis a vis de imobil intabulat, avand mai multi coproprietari, insa autorizatia de construire emisa pentru el, fiind pe numele unui singur coproprietar. cum se poate remedia? B_BONE_S B_BONE_S Buna ziua, Vin catre dvs. cu rugamintea de a ma ajuta cu un punct de vedere, privind rezolvarea spetei expuse mai jos: Impreuna cu sotul meu, respectiv ... (vezi toată discuția)
Cumparare apartament modificat oanaatudor oanaatudor Buana ziua, Doersc sa achizitionez un apartament in Bucuresti, cu credit Prima Casa. Am gasit apartamentul, problema este urmatoarea: proprietara actuala a ... (vezi toată discuția)