avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 571 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Rog un raspuns. Sotia mea pe luna octombrie a lucrat ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Rog un raspuns. Sotia mea pe luna octombrie a lucrat pana pe ...

Rog un raspuns.
Sotia mea pe luna octombrie a lucrat pana pe data de 07,pana pe 14 oct este in concediu de odihna, apoi va intra in concediu medical cu risc de sarcina pana pe data 3.11.2021 cand va intra in prenatal.
Are o retinere pe salariu.
As dori sa sa stiu pe acesta luna ii se va retine rata? Mulțumesc,
Ultima modificare: Sâmbătă, 9 Octombrie 2021
Larisa5, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:58, 10 Octombrie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
I se va retine rata si pe luna octombrie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se face plata concediului prenatal dupa concediu de 2 ani pentru cresterea primului copil? marmota_flo marmota_flo Buna ziua! Voi naste la sfarsitul lunii decembrie al doilea copil. Primul copil implineste 2 ani pe 21 octombrie iar eu am dreptul sa intru in concediu ... (vezi toată discuția)
Concediul de risc maternal fboy14 fboy14 Daca sotia mea este angajata pe perioada determinata si contractul ei expira in perioada concediului de risc maternal...ce are de facut in cazul ca nu i se mai ... (vezi toată discuția)
Concediu maternal neagerula@yahoo.com neagerula@yahoo.com As dori sa ma lamuriti va rog in legatura cu urmatoarea situatie legata de calculul concediul prenatal (cele 126 zile calendaristice) Salarii ... (vezi toată discuția)