avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 183 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am cumparat pe numele meu o masina dupa casatorie. ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am cumparat pe numele meu o masina dupa casatorie. Sotul m-a ...

Am cumparat pe numele meu o masina dupa casatorie. Sotul m-a parasit si a luat si masina si talonul. Eu fiind proprietara auto, mie imi vin amenzile de parcare, de radar, de orice si eu platesc impozit. Am reclamat la Politie furt intre soti, dar talonul fiind doar pe numele meu, este furt al actului personal, nu-i asa? Cum sa fac sa nu mai platesc macar amenzile? Sa radiez masina? Si expira RCA, el poate incheia RCA fara acordul meu? Si daca nu incheie RCA, e adevarat ca Politia ii va lua talonul si numerele de inmatriculare? De ce fel de acte de la Politie am nevoie pt ca sa reclam la Casco furtul?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 22:11, 11 Octombrie 2021
Ați divorțat?
Nu am divortat, acum 4 zile a plecat.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
bunurile achizitionate in timpul casniciei sunt bunuri comune daca nu aveti un contract referitor la separatia de bunuri. chiar daca masina e pe numele dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurare casco instrainare alinaflorentina123 alinaflorentina123 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns pe urmatoarea speta: - am cumparat un auto prin contract de vanzare cumparare din Romania; vechiul ... (vezi toată discuția)
Cum radiez un autoturism la schimbarea propietarului? bogdanalexandru13 bogdanalexandru13 Vreau s vand un autoturism care nu are timbrul de mediu platit. Autoturismul este inmatriculat pe RO din 1997. Din ce am citit radierea se face cand ... (vezi toată discuția)
Cat pot circula cu masina neinmatriculata mradrian mradrian Va salut, Anul trecut in noiembrie, am cumpărat o masina, iar la fisc am luat-o pe la jumătatea lui ianuarie 2016, deci cele 30 de zile necesare ... (vezi toată discuția)