avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 272 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Proprietate extravilana cu 7 stalpi electicitate .
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Proprietate extravilana cu 7 stalpi electicitate .

Buna ziua.
Uitati care este problema am 2 hectara de pamant extravilan si am pe acest pamant 7 stalpi de electricitate an lungimea parcelei chiar pe mijloc si din aceasta cauza pe mine ma afecteaza la anfintarea culturilor agricole deoarece trebuie sa ai ocolesc si ami ramane mult pamant ne lucrat.Daca erau 1 sau 2 stalpi mai ziceam dar sant 7 .
Antrebare as vrea sa stiu daca se poate da an judecata Electrica sa plateasca o anumita suma anual ca despagubire sau sa si mute stalpi de pe proprietatea mea.
Vreau sa stiu daca am vreo sansa sa reusesc ceva, astept raspuns?
Cel mai recent răspuns: simpatyk , utilizator 21:44, 15 Ianuarie 2010
puteti sa negociati cu ei mai intai, apoi sa-i dati in judecata daca nu rezolvati printr-o simpla intelegere.
puteti cere mutarea lor/ daune/ reduceri la electricitate pt dvs ca proprietar/ chirie per luna pt amplasarea acelor stalpi.
Va multumesc pentru raspuns , stiam eu ca se poate face ceva avand an vedere ca cez oltenia este societate privata deci nu mai apartine statului ,cat si proprietatea mea este tot privata trebuie sa ajungem la o antelegere.

Va multumesc.:)
depinde daca stalpii sustin linii de inalta sau medie tensiune ori linie de joasa tensiune.
Nu sant stalpi din aceia de fier de analta tensiune ,cred ca sant de medie tensiune pt ca sant de beton ca si cei din sate si duc curent electric la un siloz de cereale .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stalpi de inalta tensiune pe proprietatea mea - despagubiri? catutza_picor catutza_picor am cumparat un teren,,,intravilan,cu o retea de analta tensiunie,care cuprinde 3 stalpi de beton si unul tip sonda care ocupa an jur de 20.. 30 de metri ... (vezi toată discuția)
Stalp de inalta tensiune pe proprietatea mea alexandraz alexandraz Buna ziua! Va rog sa ma ajutati! Pe proprietatea mea de la tara exista un stalp de inalta tensiune(ma refer la un stalp care transporta sute de mii de ... (vezi toată discuția)
Masurare priza de pamant popanaid popanaid Buna ziua, va rog sa-mi spuneti daca o societate comerciala care are atestat ANRE tip B si C2A, poate sa faca masuratori pentru prizele de pamant sau trebuie ... (vezi toată discuția)