avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1678 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Unde pot găsi arhiva TIMB București? Am văzut ca a ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Unde pot găsi arhiva TIMB București? Am văzut ca a mai fost ...

Unde pot găsi arhiva TIMB București? Am văzut ca a mai fost căutată, a rezolvat cineva concret? Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:16, 14 Octombrie 2021
Vedeti aceste discutii si luati legatura cu acele societatii
www.avocatnet.ro/forum/discu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Arhiva timb bucurești - grupul de Șantiere 06-targoviste Costache Marinela Costache Marinela Bună seara! Dacă poate cineva să mă ajute cu o informație despre arhiva TIMB București - Grupul de Șantiere 06-Targoviste. (vezi toată discuția)
Arhiva unei societati desfiintate teomoldoveanu teomoldoveanu Buna ziua ! Va rog daca ma puteti ajuta sa gasim arhivele societatii SC FORAJ SONDE SA BUCURESTI J 15/116/2005 CUI 1556617 Sotul meu a lucrat la aceasta ... (vezi toată discuția)
Caut arhiva timb bucuresti ghinitamanole ghinitamanole am fost angajat in 1972 si ca tot omu vreau sa ies la pensie.. nu o gasesc nu dau de ea.. stie cineva de aceasta firma unde se gaseste arhiva? (vezi toată discuția)