avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 543 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... buna ziua, am incheiat un contract cu o firma pentru ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

buna ziua, am incheiat un contract cu o firma pentru prestarea ...

buna ziua,
am incheiat un contract cu o firma pentru prestarea unui serviciu. in contract nu este trecuta o data scadenta de plata. De mai bine de o luna si jumatate ma tot duce cu zaharelul ca plateste si nu a platit, Cum pot face sa imi recuperez banii datorati?
Va multumesc!
Ultima modificare: Joi, 14 Octombrie 2021
radu2345, utilizator
Cel mai recent răspuns: radu2345 , utilizator 17:39, 14 Octombrie 2021
Bună ziua,
O puteți notifica în prealabil, în scris, cu conținut declarat și confirmare de primire. Dacă nu achită, trebuie să vă adresați instanței de judecată.
As mai avea inca o intrebare. Nefiind trecuta o data scadenta pana la care poate plati, poate fi obligat de instanta sa plateasca datoria?
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apartamentul executat silit, datorii restante utilitati basu basu Buna ziua, am trecut, ca multi altii, prin perioade grele. Nu am mai putut achita ratele la ipotecar, am incercat o a doua rescadentare, mi-a fost ... (vezi toată discuția)
Firma de recuperare!!!!!!!!! oana_81 oana_81 exista vreo varianta sa trec de la firma de recuperare inapoi la banca? (vezi toată discuția)
Recuperator eos ksi ValentinaGe ValentinaGe In 2014 am avut intarzieri la plata creditului bancar si astfel dosarul meu s-a plimbat de cateva ori intre banca si EOS KSI . Din octombrie anul acesta am ... (vezi toată discuția)