avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 737 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Am o asociație non-profit cu activitatea suspendată ...
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Am o asociație non-profit cu activitatea suspendată din 2007.

Buna seara.As avea nevoie de ajutor….Am o asociație non-profit,cu activitatea suspendată din 2007. As putea accesa un fond european pt a ii reporni activitatea?Precizez ca a funcționat ca și grădinița,și acum ar fi nevoie de un after school in localitatea mea.Țin sa spun ca nu am cerut nici un ajutor,niciodată.Nici măcar vreun împrumut bancar.Ar trebui sa,,ma leg la cap,,???Multumesc anticipat.
Ultima modificare: Joi, 14 Octombrie 2021
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Daphnis , utilizator 08:20, 19 Octombrie 2021
Ce intelegeti prin "suspendata" ? La o asociatie, odata inceputa, activitatea nu poate fi suspendata, ca la firme, e obligata sa depuna anual situatii financiare , sa tina mimimum o sedinta de AG etc. chiar daca faptic nu a functionat.in rest.... altfel este in ilegalitate..
,,Suspendată,,…Am folosit termenul greșit….Am o asociație NON profit…Care nu are activitate,momentan.Dar exista…Se depun acte,….etc.E totul in regula.Eu am pus o alta întrebare.Mulțumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Activitatea la o asociatie nonprofit lukserv lukserv Buna ziua, 1. Am o asociatie non-profit care se axeaza pe ajutorarea copiilor nevoiasi, cu dizabilitati si pe dezvoltarea educationala. In actele constitutive ... (vezi toată discuția)
Statut infiintare ong cernatnicu cernatnicu as dori sa intreb daca,in statutul ONG-ului(asociatie),pot trece mai multe activitati care au ca numitor comun DANSUL,ex: -dans sportiv,initiere si ... (vezi toată discuția)
In baza carei legi se poate infiinta o gradinita particulara? mihaela2007 mihaela2007 as dori sa infiintez o gradinita prticulara. dupa ce lege ar trebui sa functioneze? (vezi toată discuția)