avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Plata intretinere la cumparare apartament
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Plata intretinere la cumparare apartament

Am cumparat in data de 31 August un apartament. In contract scrie ca incepand cu data de ASTAZI 31 August plata intretinerii revine cumparatorului (mie). Cine plateste toata luna august? Eu care l-am avut o zi sau vanzatorul?
Ultima modificare: Sâmbătă, 16 Octombrie 2021
fiordul, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 12:08, 16 Octombrie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Conform disp L nr 196/2018 se inregistreaza in evidenta de calcul intretinere lunara orice persoana care domiciliaza provizoriu minimum 15 zile /luna sau definitiv in condominiu
Pe cale de consecinta ,va revine obligatia achitarii cote intretinere incepand cu luna septembrie a.c.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. la intoarcerea mamei dupa nastere, copiii de la ce ... CHIRIAC M. CHIRIAC M. Buna ziua. La intoarcerea mamei dupa nastere, copii de la ce varsta trebuie trecuti la intretinere ? Mai ales daca sunt gemeni. (vezi toată discuția)
Buna ziua as vrea sa va intreb legal de la ce varsta se trec ... Alec20 Alec20 Buna ziua as vrea sa va intreb legal de la ce varsta se trec bebelusii la intretinere ca persoana (vezi toată discuția)
Drepturile locatarilor Teodora93 Teodora93 Buna ziua.ma poate lamuri cineva, am 2 copii 1 de 2ani si 7 luni si unu de 5 luni e normal sa i treaca la cheltuieli ???Multumesc anticipat (vezi toată discuția)